KAO IZ VICA

Što napravi krava kad dođe u restoran? Pa, ovo sigurno nitko od gostiju nije očekivao!

Mnoge je njeno ponašanje oduševilo, pa su napisali kako je ispravno postupila
Krava u restoranu
 Facebook

"Što napravi krava kad ode u restoran?" pitanje je koje je vjerojatno početak bar jednog vica. No, ova snimka pokazuje sasvim stvaran događaj jer jedna krava doista dođe u restoran. Riječ je o, čini se, terasi nekog izletišta, koje vrvi ljudima. Ova krava se, doduše, ne nalakti za šank i naruči hranu, nego najprije mirno promatra ljude oko sebe. Neki je potapšaju, drugi joj se smiju.

A onda, kao da odgovara onima koji joj se smiju, krava se popiški. I to među svima njima, veoma ravnodušno. To, mora se priznati, traje, a životinja nakon toga mirno nastavi svojim putem. Kao da se ništa nije dogodilo, ponjuši grm koji raste u žardinjeri. Kad shvati da nije jestiv, nastavlja dalje.

Snimka je mnoge oduševila - neki su komentirali kako je životinja veoma smirena, a drugi su komentirali njen odlazak na zahod nasred restorana. S obzirom na one koji su joj se smijali, napisali su da je postupila točno kako treba. Naravno, krava je učinila ono što joj je došlo i nije to nikakav komentar na smijeh oko njega, ali mora se priznati da je sasvim zgodno ispalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:28