PRESLATKO

Što vlasnici čine zbog ljubimaca? Ovaj čovjek je podigao bazen kako bi njegova guska mogla plivati

Nakon početnog oklijevanja na rubu bazena, ušla je u vodu u prepustila se užicima

Ilustracija

 Carron Scott/Swns/Swns/Profimedia/Carron Scott/Swns/Swns/Profimedia

Svaki dobar vlasnik nekog ljubimca učinit će sve da on ili ona bude sretan. Ako voli vodu, neće mu biti teško, u skladu sa svojim mogućnostima, organizirati nešto. Nekad je to odlazak na obližnje jezero, a nekad postavljanje bazena u dvorištu. To je posebno važno ako je ljubimica - guska.

Jedan vlasnik svojoj je guski odlučio priuštiti kupanje u bazenu. Kako bi dopunio dojam, u njega je stavio i ribe, premda je očigledno da one gusku baš i nisu impresionirale. No, voda joj se itekako svidjela.

Nakon početnog oklijevanja na rubu bazena, ušla je u vodu u prepustila se užicima. Ronila je, plivala i bilo je veoma jasno da se nalazi u prirodnom elementu, onom u kojem jako voli biti.

Dio snimke nastao je kasnije, što vidimo po nešto prljavijoj površini bazena, no ljubimičino zadovoljstvo jednako je kao i u čistoj vodi. Na kraju krajeva, ni u prirodi nema posve čistog jezera, tako da su guske itekako navikle da se kreću u vodama u kojima koješta pliva. Zbog toga ne čudi da ova malena nije ni primijetila da je nešto drugačije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:47