MUČAN VIDEO

Strava u Srbiji: Skotnu kujicu zavezao lancem za traktor i vukao je za sobom po cesti

Muškarac koji ju je snimio napisao je kako vozač nije htio pustiti psa
 Screenshot Facebook

Šokantna snimka zlostavljanja psa objavljena je na Facebooku, a navodi se kako je nastala u središnjoj Srbiji, točnije, u mjestu Svilajnac. Muškarac koji ju je snimio napisao je kako vozač nije htio pustiti psa, nego ga je vukao za sobom.

Na snimci se vidi kako je pas lancem privezan za traktor koji se kreće cestom, a on juri za njim. Oko njih trči još nekoliko pasa, no oni nisu vezani. Mučni su prizori u kojima nesretna životinja krene trčati s druge strane traktora, uznemirena psima koji jure uz nju, i gotovo se guši lancem. Muškarac u traktoru na životinju se uopće ne obazire, a ne reagira ni na trubljenje čovjeka koji se vozi iza njega i koji je snimio taj neljudski postupak.

- Čovjek ne želi stati i pustiti psa. Riječ je o ženka koja je skotna, a on je cijelim putem je vuče. Zvali smo policiju, ali nisu reagirali - objavljeno je uz snimku.

Traktor nema nikakve oznake, no doznajemo kako je utvrđeno o kome se radi. Iako je identitet vozača poznat, ne zna se je li kujica uopće živa i, ako je živa, jesu li ovakvo mrcvarenje preživjeli njeni štenci.

Na društvenim mrežama se podigla velika prašina oko snimke i mnogi su srpskoj policiji poslali informacije o ovom slučaju, tražeći da se reagira i kazni vozača. Pitanje o tome što je poduzeto poslali smo i mi, a njihov ćemo odgovor objaviti kada ga dobijemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:47