BRAVO MOMCI!

Studenti vidjeli psa u kanalu i odmah mu odlučili pomoći: Evo kako su ga izvukli!

Uz podršku još petero ljudi, najvišeg među njima spustili su do razine vode

Ilustracija

 Raymond Boswell/Alamy/Profimedia

Ponekad je tako malo dovoljno da postanemo junaci, a o tome bi nešto mogla reći dva studenta koja su vlasnici pomogla da psa izvuče iz kanala.

Jack Spencer Furmston i Ben Camphor vraćali su se kući s kave u britanskom Manchesteru kada su vidjeli vlasnicu psa u nevolji. Batu Akyol im je rekla kako je njen pas Sumak upao u kanal, odakle sam ne može izaći, a ona ne zna kako da ga izvuče. Bila je bespomoćna, jednako kao i njen dragi čupavac.

Dvojac je odmah odlučio pomoći - uz podršku još petero ljudi, odlučili su jednog od njih spustiti do razine vode, gdje se pas borio da ostane na površini. Bio je to Ben, jer je on najviši. Dok su ga spuštali, odlučio je kako će psa primiti za ogrlicu koja mu je oko vrata i izvući ga van. Naravno, ako sve bude dobro i prestrašena životinja bude surađivala.

Na svu sreću, Sumak je odmah shvatio što se događa, pa je spasiocu prepustio da ga primi i izvuče iz vode. Kad su se obojica našla na ulici, s druge strane kanala je odjeknuo buran aplauz. Na neki način je odjeknuo i na internetu, jer je snimka pogledana više od četiri milijuna puta.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 21:15