SIMPATIČNO BIĆE

Susret sa starim znancem, momkom koji lovi vlastiti rep i stalno izgleda kao da se smije

Slična lokacija oba puta, nekoliko milja jugoistočno od Rukavca na Visu, kažu iz Instituta
 Institut Plavi svijet

Postoje poslovi koji djeluju kao da se njihovi radnici dobro zabavljaju dok ih obavljaju. Znamo da iza toga stoji puno rada, te da je dojam lepršavih radnih dana kriv, ali se sve čini lakše i ugodnije ako se ljudi u sklopu svojeg radnog vremena bave životinjama. Među takve sretnike svakako spadaju zaposlenici Instituta Plavi svijet, u čiji opis posla spada i promatranje dupina.

Zaposlenici instituta su objavili rezultate svojih zadnjih morskih druženja, uz koje su priložili i fotografije. Susreli su, naime, znanca koji je uvijek spreman za nestašluke: bilo da juri za novim životinjama, lovi vlastiti rep ili ih samo promatra iz mora, s njuškicom koja izgleda kao da se smješka.

- U srpnju smo prilikom našeg terenskog rada u viškom akvatoriju čak dva puta vidjeli Stripija, dupina kojeg možete usvojiti putem našeg donacijskog programa ‘Usvojite dupina‘. Prvi put bio je u velikoj grupi od dvadesetak dupina. Naš drugi susret sa Stripijem bio je iza koče s još tri odrasla dupina. Slična lokacija oba puta, nekoliko milja jugoistočno od Rukavca na Visu - napisali su na Facebooku.

image
Institut Plavi svijet
image
Institut Plavi svijet
image
Institut Plavi svijet
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:43