U SUSJEDSTVU

Svinja dojurila među skijaše: Prvo ih oduševila, a onda dobrano prestrašila

Nije riječ o divljoj životinji, pa je očigledno kako negdje ima vlasnika
 Instagram screenshot

Kad čovjek ode na skijanje, spreman je za određeni broj životinja koje bi mogao susresti. Osim pasa i poneke mačke, ne bi ga iznenadilo da vidi i kakvu divlju životinju. No, na popisu stvorenja koja će možda susresti nije svinja koja, uz sve to, izgleda prilično uzrujano.

Snimka je nastala u Srbiji, u Zlatiboru, gdje su ljudi uživali u snijegu. Kad se pojavila velika svinja, ispočetka su se dobro nasmijali, ali se onda ona zaletjela u njih, pa su pobjegli. Nitko nije ozlijeđen, ali se snimka prekida, pa ne vidimo gdje je svinja otišla niti znamo što je s njom bilo dalje.

S obzirom da se ne radi od divljoj svinji, očigledno je da ima vlasnika, što znači da ima i prilično izvjesnu, lošu sudbinu. Postoji nada da je uspjela pobjeći i spasiti se nakon ove snimke, no za to su malene šanse. U svakom slučaju, napravila je više nego većina svinja koje se uzgajaju za hranu napravi: trčala je prirodom, osjetila je snijeg pod papcima i vijala je neke ljude. Barem nakratko, ona je bila prava zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:52