MOMAK S FARMICE

Terry na kotačima u trci parkom: Pogledajte najpopularnijeg psećeg invalida kako divlja naokolo

Sad već četverogodišnjak je i dalje nepresušno vrelo energije, a kolica ga nimalo ne smetaju

Terry u jurnjavi parkom 

 Facebook

Sjećate se Terry s Farmice? Ono nepresušno vrelo energije koje je u kolicima jurilo kao manijak i sve žive mlatilo tim svojim kolicima? Udomio se taj momak i ne samo to, nego su mu njegovi udomitelji otvorili Facebook profil - Terry na kotačima. Tamo o tome, kako ga zovu, naturaliziranom Zagrepčancu objavljuju svašta - kako mu izgleda svakodnevica, kako juri naokolo...

Jedan od tih videa je onaj u kojem vidimo tog iznimno energičnog četverogodišnjeg terijera kako se ludira po parku. Trči ovamo-onamo, a onda zastaje obaviti ono što psi prilično vole - čitati novine, odnosno, njušiti po parku i saznati sve informacije o psima koji su se tuda motali. Tko je s kim, tko se kako hrani, položaj u kućnoj hijerarhiji... Svi detalji dostupni su iz mirisa psećeg urina, a Terry ga, kao i svaki drugi pas, vrlo pomno pomiriše.

Kao pravi gospodin, nikome nije odao što je točno "pročitao" u parku, premda je sasvim sigurno riječ o veoma zabavnim novostima iz psećeg svijeta. Nama se sve to čini prilično jednostavno, no zapravo, što mi znamo o privatnom životu svojih pasa?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:00