NAGRADNI NATJEČAJ

Teškom mukom smo odabrali nabolje blagdanske fotografije kućnih ljubimaca

Šest dobitnika na svoje će adrese primiti poklon pakete u kojima se nalaze Zylkene tablete za smirenje
 Pet Home Shop

Bilo je teško odabrati - na Facebooku su naši čitatelji s nama podijelili toliko prekrasnih fotografija svojih ljubimaca da je naš žiri muku mučio pokušavajući odabrati najbolje. Svaki je od nas imao svoje favorite, tako da nam se nije bilo lako uskladiti. Slali ste nam fotografije pasa i mačaka koji obožavaju blagdane i koji se čine sretni uživajući s kapicom na glavi, pod kakvim drvcem ili u njegovoj blizini.

Želimo vam se zahvaliti na svim prekrasnim fotografijama, koje su nas oduševile. Ovog smo puta poklanjali šest nagrada, odnosno, paketa u kojima se nalaze Zylkene tablete za smirenje za pse i mačke. Ti će paketići ovih dana krenuti prema šest vlasnika: Petri B. Blašković, Romani Stanislav, Božici Kočiš, Karolini Teklić, Sanji Kopričanec i Milici Zidar. Fotografije njihovih čupavaca stvarno su nas oduševile, tako da smo ih odlučili nagraditi.

Premda smo morali odabrati šest pobjednika, zapravo je svaka fotografija sjajna. Nagradite svoje čupavce nekim finim poslasticama ove blagdane i pratite nas i dalje - u planu su nam, u novoj 2024. godini, još neke nagradne igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:21