U AKCIJI

Tko je pojeo biljke na trijemu? Kamera otkrila neobične noćne kradljivce

Ponjušili su posude, a onda uredno ‘počistili‘ sve što se u njima nalazilo

Ilustracija

 Tierfotoagentur/Alamy/Alamy/Profimedia

Prazan želudac ne postavlja pitanja - on samo želi da ga se napuni. Kad je posve prazan, vlasniku tog organa uopće nije bitno što će pojesti, bitno je da nešto jede.

Upravo to napravila je grupica divljih životinja, za koje se ne može dovoljno dobro vidjeti je li riječ o divljim svinjama ili pekarijima. No, njihovo je noćno ponašanje snimila nadzorna kamera iznad vrata kuće. Kad su ljudi ujutro izašli na trijem, vidjeli su da je nešto pojelo biljke iz posuda koje su dan prije bile prilično zelene. . Zaintrigirani, pogledali su sve što je snimila njihova kamera noć prije i nemalo se iznenadili videći da su im u posjetu došle divlje životinje.

Nekoliko velikih i par mališana provjerili su što se nalazi u posudama, a onda su neki od njih odlučili da su im te biljke prihvatljive, pa su se njima pogostili. Koliko se vidi, nisu to napravili svi, no ovi koji jesu bili su prilično temeljiti, jer u posudama ujutro nije bilo baš ničega. Potom su mirno otišli svojim putem, u potrazi za još nečim jestivim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:05