SIMPATIČNO

Turnir golfa nakratko prekinula simpatična životinjica koja je utrčala na teren

Nitko se nije naljutio, nego su je pustili da sama ode, a pošto se to nije dogodilo, pokušali su je otjerati

Ilustracija

 Kyle Rivas/Getty Images/Profimedia/Kyle Rivas/Getty Images/Profimedia

Snimke životinja na sportskim terenima obično su veoma zabavne. Utrče kao muhe bez glave, jurcaju terenom, prekinu sportski događaj i izazovu lavinu simpatija. Viđali smo tako pse i mačke, pa čak i aligatore na sportskim terenima, no vjeverice su ona vrsta životinja koje gotovo nikad ne zatičemo na takvim mjestima.

Jedna je vjeverica odlučila da je toga dosta, pa je utrčala na - turnir golfa. Taman kad se igrač Rory McIlroy spremao zamahnuti štapom, primijećena je slatki glodavac kitnjastog repa. Naravno, nije dolazilo u obzir da on išta radi dok se životinja ne makne. No, kao i uvijek, na životinju je djelovalo okruženje, pa se uspaničila. Umjesto da samo odjuri svojim putem, što joj je vjerojatno i bila namjera (premda, tko zna, možda je zapravo htjela omesti susret?), zaustavila se i zagledala i golfera.

Potom je nestala, pa se opet vratila, pa su je ljudi pokušali otjerati. Sve u svemu, bio je to zabavan upad, kratak predah, a definitivno je pomogla gledanosti na Facebooku. Snimka je pogledana nešto više od tri milijuna puta, što je daleko više od ijedne snimke objavljene na stranici PGA TOUR, organizacije koja se bavi golf susretima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:35