POMOĆ

U nedjelju se u zagrebačkom parku održava humanitarna izložba čiji je prihod namijenjen jednoj udruzi

Sredstva će biti uplaćena Anima Dvoru, udruzi koja djeluje na području Dvora na Uni
 Mirna Gajčević

Humanitarna izložba za Ivanu Begović, na kojoj će se prikupljati sredstva za udrugu Anima Dvor, održat će se u nedjelju, 12. svibnja u zagrebačkom psećem parku u Dugavama. Na izložbi će biti fotografije koje je snimila Mirna Gajčević, koja i organizira ovo prikupljanje pomoći. Modeli, koji su joj rado pozirali, su, naravno, psi.

- Svatko će moći izabrati fotografiju ili možda dvije, tri, i dati donaciju koliku može. Sav skupljeni prihod će se uplatiti na Ivanin račun. Fotografije možete doći pogledati u nedjelju od 11 sati nadalje. Svi ste pozvani i dobrodošli, a slobodno povedite i svoje pse - poručila je Mirna Gajčević.

Sredstva koja se prikupe bit će uplaćena udruzi koja djeluje u Dvoru na Uni. Nju je osnovala i vodi je Ivana Begović, koja na skrbi ima stotinjak pasa o kojima uglavnom, uz povremenu pomoć volontera, brine sama. S obzirom na veliki broj životinja o kojima skrbi, potrebna joj je velika količina hrane, a pošto nastoji zadovoljiti uvjete kako bi udrugu konačno registrirala kao sklonište za napuštene pse, uvijek joj je potrebna financijska pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:04