SNIMKA NA TWITTERU

Ukrajinski vojnici objavili snimku koja će vam zagrijati srce: Maleni stvor bio je jako loše, spasili su ga

Plastika je bila na takvom mjestu da se nije mogao normalno sklupčati i zaštititi od predatora

Spašavanje ježa

 Twitter screenshot

Na Twitter profilu Defense of Ukraine objavljen je simpatičan video vojnika koji spašavaju ježa. Premda nije pojašnjeno kada i gdje snimka nastala, na njoj vidimo dva vojnika koja su uz pomoć noža prerezala plastičnu traku koja se nalazila oko tijela malenog stvora.

Nije poznato gdje su ga točno pronašli, no pošto je na snimci dan, jasno je kako je bodljikavcu bilo prilično loše. Ježevi su, naime, noćne životinje, a po danu ih se rijetko viđa. Osim ako, naravno, upadnu u kakvu nevolju, pa se ne mogu zavući na sigurno. Zbog toga se može zaključiti kako je ovaj mališan relativno nedavno zapeo u komad plastike, no on je bio na takvom mjestu da mu je onemogućavao da se normalno sklupča i zaštiti od predatora.

- Ukrajinska vojska: Mi spašavamo i ježeve - stoji u opisu videa koji je izazvao pravo oduševljenje i brojne komentare pune zahvalnosti prema ljudima koji su pomogli malenom ježu.

Neki su nagađali da ovaj komad plastike nije slučajno zapeo na životinji, nego da mu je to netko namjerno napravio, ali moguće je da je ovo zaista bila samo nezgoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 16:03