NEODOLJIVI PATRICK

Upoznajte mačka koji je riješio probleme s miševima u Donjem domu parlamenta!

Tamo ga je doveo predsjednik doma, Lindsay Hoyle, koji ima samo riječi hvale za čupavca
Lindsay Hoyle’ i Patrick 
 Jessica Taylor/ Uk Parliament/Swns/Swns/Profimedia

Kad je CNN-ova novinarka Bianca Nobilo odlučila napraviti intervju s Lindsayem Hoyleom, predsjednikom Donjeg doma parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, nije očekivala mačku. Razgovor o njoj nije bio na popisu tema, no njen sugovornik ju je iznenadio kad je objasnio kako to da mu se u krilu nalazi mačka.

Simpatični čupavac zove se Patrick. Kad su se u jednom od ureda Parlamenta pojavili miševi, Lindsay je zaključio kako je najbolje što se može napraviti - dovesti mačku, odnosno, useliti je u taj prostor. To se dogodilo i Lindsay je prilično ponosno novinarki rekao da je mačak zaista jako dobar te da je do sada ulovio već dva miša, te da su zapravo njihovi problemi s glodavcima trenutno pod kontrolom.

Nakon što je objasnio da je mačak odličan izbor, koji je itekako ‘zaradio‘ svoj dom i zdjelice hrane svaki dan, jer je obavio sjajan posao, pustio ga je na pod.

- Hajde, odi potražiti te miševe - dobacio je simpatičnom Patriku, koji je potom zaista krenuo. Kamo, ne zna se, ali mora se priznati da živi jedan dobar život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:50