GLAD NE PITA

Urnebesna snimka: Medvjed ušao u dućan, odabrao što želi jesti i pristojno se poslužio

Prodavači su ga pustili da radi što želi, tako da je sve prošlo bez incidenata

Medvjed u dućanu
 

 Screenshot TikTok

Poznato je da su se životinje prilagodile suživotu s ljudima, no nekada to ne izgleda onako kako bismo pomislili. Nije to tipično prilagođavanje na, recimo, neprestanu svjetlost ili hranu, nego više na moderan život. Svakako bismo prilagodbom na civilizaciju mogli smatrati činjenicu da životinje ulaze u trgovine i uzimaju stvari koje se prodaju.

U tu kategoriju svakako spada i snimka koja ovih dana kruži društvenim mrežama. Na njoj vidimo jednog velikog medvjeda koji očigledno nije nigdje drugo uspio pronaći hranu. No, tko zna, možda je ovo već radio i prije, pa je shvatio kako je u blizini ljudi zapravo veoma lako doći s nečeg ukusnog?

Koji god razlog bio, vidimo medvjeda koji je ušao u dućan i odabrao što želi jesti. Nije to napamet odlučio, nego je pomno pogledao što se nudi. Usput je gotovo srušio policu na kojoj su se njegove željene poslastice nalazile, a onda je izašao van.

Jasno, nitko ga nije pokušao ni uvjeriti da plati. Trgovci su, prilično razumno, zaključili da je svaka moguća rasprava koju s ovim kupcem mogu imati prilično besmislena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:04