SAMO SMIJEH

Urnebesni prizori: Pogledajte kako sve uživaju kućni ljubimci u danima blagdana...

Prilično je zabavno vidjeti mačku koja se igra ispod jelke, kao i papigu koja daje naredbu Alexi da uključi svjetla na okićenom drvcu

Ilustracija

 Erik Reis/Alamy/Alamy/Profimedia

Ljubimci vole blagdane - kako i ne bi kad su to dani kad smo mi doma, kuća sjajno miriše, komadići hrane padaju po podu, a da ne spominjemo i poklone koje dobivaju od svojih ljudskih članova obitelji. Osim toga, mačke uživaju i u poklonima koje ljudi daruju jedni drugima, jer to znači da po kući ostaju mnoge prazne kutije.

Snimka koja je ovih dana iznimno popularna na društvenim mrežama sadrži svega po malo: vidimo na njoj djecu koja su oduševljena psom kojeg su im roditelji doveli doma, jednako kao i mačku koja se skrila na grane jelke. Tu je i apsolutno neodoljivi prizor patki koje su odjevene u male džempere koji na sebi imaju blagdanske motive.

Prilično je zabavno vidjeti i mačku koja se igra ispod jelke, kao i papiga koja daje naredbu Alexi da uključi svjetla na okićenom drvcu. Osim toga, čak je nekoliko mačaka koje su se toliko zaigrale da su srušile pomno okićena drvca.

Snimku je do sada pogledalo gotovo milijun ljudi, koji su se oduševili i nasmijali prizorima koje su vidjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:30