MADE BY:

Uskoro još jedno izdanje sajma na kojem je psima dozvoljen ulaz! Ovoga puta je na drugoj lokaciji

Gostujući izlagač na sajmu je Udruga Prava šapa koja skrbi o napuštenim životinjama

Prizor s prošlog sajma

 Privatni album

Jedinstveni dizajnerski ručno izrađeni proizvodi, upoznavanje s kreativcima, vesela atmosfera, darovi i slobodan ulaz za kućne ljubimce - sve to posjetitelje čeka na 8. Sajmu kreativnog kolektiva MADE BY:, koji će se održati 16. i 17. prosinca u Domu sportova Zagreb.

- Pronađite unikatne poklone za sebe i svoje najdraže; novu odjeću, nakit, torbe, modne dodatke, ukrase za dom, opremu za ljubimce, kozmetiku, ilustracije i još puno toga! Upoznajte više od 50 izlagača iz Hrvatske i regije i saznajte sve o njihovom radu na dvodnevnom događanju u vrijeme Adventa. Sudjelujte u darivanju na društvenim mrežama kreativnog kolektiva MADE BY: i osvojite vrijedne darove - pozivaju organizatori.

Gostujući izlagač na sajmu je Udruga Prava šapa koja skrbi o napuštenim životinjama, a njihov rad može se podržati donacijama, kupovinom proizvoda ili udomljenjem nekog od ljubimaca.

Sajam se održava od 10 do 19 sati oba dana, ulaz je besplatan, a može se povesti i kućne ljubimce. Sudeći po dosadašnjim iskustvima, to se ponajviše odnosi na pse, no organizatori kažu kako nemaju nikakvih problema ako se dovede nekog drugog kućnog ljubimca, jer su svi dobrodošli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:18