DOK SU SPAVALI

Usred noći čudovište od dva metra ušuljalo im se u kuću kroz vratašca za psa, ne bi ni znali da nisu čuli režanje...

Dogodilo se to usred noći, a bračni par ne bi ni shvatio što se događa da pas nije režao i lajao
 Screenshot Twitter

Zna se ljudima dogoditi da kroz vratašca za njihove kućne ljubimce uđe netko drugi. Uglavnom je to kakva mačka, ali znalo se dogodio da se provuče i kakav znatiželjni (i gladni) jazavac ili rakun. No, svi oni koji kupe vratašca koja su uvijek otvorena (a ne ona koja se otvaraju samo čipu našeg ljubimca) spremni su da bi tu i tamo mogli susresti neko novo stvorenje. Ipak, malo tko očekuje da se kroz taj prolaz uvuče ni manje ni više nego aligator.

Takav slučaj se dogodio prilično daleko od nas, bez brige. Bračni par iz američke Louisiane, Donald i Jan Schultz, mirno su spavali u svom krevetu, kad je njihov pas počeo režati i lajati. Probudili su se i, pošto zvukovi nisu prestajali, Donald se ustao da vidi što se točno događa i zašto njihov četveronožac ne želi spavati. Nije daleko dospio - u hodniku je naišao na dva metra dug razlog zbog kojeg njihov pas ne želi leći i usnuti snom pravednika. Tamo ga je, naime, čekao zbunjeni aligator, piše USA Today.

Donald je ženi doviknuo da ostane u sobi, jer imaju gmaza u hodniku, no ona mu baš i nije povjerovala. Tek kad joj je poslao sliku životinje, shvatila je da je situacija ozbiljna. Odmah su pozvali u pomoć, a službenici su odmah odveli aligatora. Nije mu to bilo drago niti je smatrao da je pristojno što mu nitko nije ni keksić ponudio, a već ga izbacuju, ali nije imao priliku da se usprotivi stručnjacima koji su ga odveli dalje od obitelji u čiji je dom ušetao.

U našim se krajevima ne može dogoditi ovakvo što, ali možda nije loše kupiti vratašca koja očitavaju čip. Čisto da budemo sigurni da nam u domu nije netko tko ne bi trebao biti tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:33