VIDEO

Uznemirujuća snimka: U plićaku pronađen mrtav dupin, rep mu je bio omotan konopcem

Muškarac koji ga je vidio odmah je pozvao službu 112, a tijelo su odnijeli vatrogasci

Ilustracija

 Leonid Eremeychuk/Panthermedia/Profimedia

Pronaći mrtvu životinju uvijek je uznemirujuće, ali je još i gore ako se čini da ta smrt možda nije nastupila prirodno. Jedan muškarac je u Rapcu pronašao mrtvog dupina, no ono što ga je dodatno uznemirilo jest činjenica da mu je oko repa bio vezan konopac.

Kako piše Morski, u Rapcu, na kraju plaže Girandella (početak neslužbenog nudističkog dijela plaže) more je u ponedjeljak 29. svibnja izbacilo tijelo dupina. Nesretna životinja je pronađena oko 14 sati, a uzrok smrti zasad je nepoznat. Po viđenju obaviještena je služba 112.

- Na tijelu su mu vidljive posjekotine, moguće od propelera ili oštrih stijena nakon smrti dok je plutao - rekao im je čitatelj koji je poslao snimke i istaknuo činjenicu da je životinja iz nekog razloga bila vezana. Nije poznato kako je i zašto do toga došlo.

- Oko repa mu je bio vezan debeli plavi konop kojim sam pronađeno tijelo privezao na stijene dok ga nisu odšlepali članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Labin Rabac" u koordinaciji s komunalnim redarstvom grada Labina - dodaje čitatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:38