LJUBAV JE U ZRAKU

Valentinovo na konaku: Odaberite personaliziranu čestitku i pomozite životinjama

Na njima se nalaze štićenici utočišta: vepar Đuro, koze Maša i Zvončica, krava Alemku i gusak Karlo
 Grgin konak

Ljubav dolazi u svim bojama i oblicima, pa su i utočištu za životinje Grgin konak odlučili da i oni moraju proslaviti. Ove su godine zato pokrenuli akciju ‘Slavimo ljubav na konaku‘ u kojoj sudjeluju vepar Đuro, koze Maša i Zvončica, krava Alemku i gusak Karlo. Oni su, naime, junaci čestitki koje su osmislili ljudi koji brinu o njima, a koje će slati u zamjenu za bilo koji iznos donacije

- To je personalizirana čestitku za Valentinovo koju se može pokloniti boljoj polovici, članu obitelji, prijatelju, šefu ili sebi za uspomenu. Primamo donacije svih vrsta - od eura, pa do sijena, žitarica, suhe hrane za mace, pijeska, starih dekica... Za bilo kakav znak pažnje mi uzvraćamo srčekima i rozom bojom s fotkama naših štićenika - poručuju iz utočišta.

Čestitku se odabere tako da im u inbox ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošalje informacija koju se čestitku želi, a onda stiže u inbox. U utočištu trenutno nije bajna situacija, pa su zaključili da bi na ovaj način mogli pomoći svojim životinjama da budu site.

Više informacija može se pronaći na njihovom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 05:30