AKCIJA U ROVINJU

Vatrogasci primili urnebesan poziv: ‘Pomozite, treba sa stabla spustiti mačku i njenu vlasnicu‘

Gospođa se, naime, odlučila popeti kako bi pomogla svojoj ljubimici, no priča je potom dobila neočekivani obrat
Spašavanje mačke
 Vatrogasci Rovinj

Nema toga što vlasnici neće napraviti za svoje ljubimce. Za njima će u vatru i vodu, kako mnogi znaju reći. Na popisu mjesta gdje bi išli za njima je, sasvim sigurno, i krošnja stabla. Dobro, ovo zadnje rijetko viđamo, ali se točno taj scenarij dogodio prije nekoliko dana u Rovinju. Tamošnji vatrogasci dobili su neobičan poziv u pomoć: pozvali su ih, naime, da dođu s čempresa spustiti jednu mačku i njenu vlasnicu.

image
Mačka
Vatrogasci Rovinj

Sve je počelo tako da se mačka popela na stablo i nije se mogla sama spustiti. To se relativno često događa i obično svi tada pozovu vatrogasce. Oni dignu košaru do mačke, pokupe je s grane i spuste na zemlju. No, to se nije ovoga puta dogodilo. Vlasnica očigledno nije željela smetati vatrogascima, a osim toga, zaključila je kako se može sama nositi s problemom. Pomislila je kako se može sama popeti sa stablo i spustiti svoju ljubimicu na zemlju.

No, nije dobro procijenila visinu stabla, razgranatost i vjerojatno još niz drugih čimbenika, jer su nedugo nakon što je krenula u krošnje vatrogasci dobili poziv. Odmah su došli te spustili gospođu i njenu mačku na zemlju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:41