SRETNO!

VauMijau i Purina daruju: Nagrađujemo snimku koja dokazuje ljubav vaše mačke i drugih ljubimaca

Sudjelovati se može na našem službenom Facebook profilu
 Andrew Linscott/Alamy/Profimedia

Mi na VauMijau volimo baš sve životinje, no nagradni natječaj kojeg smo u suradnji s Purinom pripremili odnosi se samo na mačke. Odnosno, poklanjamo mačju hranu, ali mogu sudjelovati baš svi koji imaju nekog ljubimca. Ako neki vlasnik psa, svinje ili činčile osvoji mačju hranu, njome uvijek može obradovati nekog drugog. Jedino što nam je važno jest da nam pošaljete fotografiju čiji ste vi autor te su na njoj vaši ljubimci.

Sudjelovanje u nagradnom natječaju je veoma jednostavno: tražimo fotografiju ili video koji pokazuje koliko se vole vaša mačka i bilo koji drugi ljubimac u kućanstvu: druga mačka, pas, činčila, kunić, papiga... . Na našem Facebooku pokažite svoje ljubimce i u komentarima ispod objave nagradnog natječaja napišite nam njihova imena. Za sudjelovanje je obvezno potrebno ‘lajkati‘ našu Facebook stranicu. Nagradna igra traje do 28. ožujka u 11:59 sati, a pravila pročitajte ovdje.

Naš žiri bira fotografiju iz koje najviše vidimo ljubav dvoje ili više ljubimaca, ali ovo je sjajna prilika da svim svojim prijateljima javite da baš vi sudjelujete i pozovete ih da i oni ‘lajkaju‘ našu stranicu.

Vlasnik čiji se ljubimci najviše vole dobit će paket suhe hrane Purina ProPlan za sterilizirane mace i četiri paketića Pro Plan Nutri Savour.

Sretno svima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 10:16