DIVNA AKCIJA

Veliki odaziv na fotografiranje s ljubimcima: Osim pasa i mačaka, došli su i neki malo neobični

Snimanje je već tradicionalni azilski događaj, a za snimke se ostavljalo minimalni prilog od 20 kuna
 Facebook CeZam

Azil Prijatelji iz Čakovca, koji je trenutno ponovno dio projekt zbrinjavanja životinja iz romskih naselja županije, organizirao je humanitarno fotografiranje s ljubimcima. Riječ je o njihovom uobičajenom događaju, no dvije godine ga nije bilo zbog epidemiološke situacije.

image
Facebook CeZam

U prostoru CeZama u Čakovcu snimanje se odvijalo dva dana: u subotu su bili dobrodošli samo psi, dok je nedjelja bila dan za sve ostale ljubimce. Ne samo mačke, nego i Vlasnici su se došli fotografirati u zamjenu za donaciju od minimalno 20 kuna. Za to su odmah dobili fotografiju.

Tijekom ta dva dana nastalo ih je gotovo 400, što govori o popularnosti ovog snimanja među vlasnicima ljubimaca, ali i njihovu želju da pomognu azilu, koji je trenutno u teškoj situaciji zbog projekta kojeg provode. Osim vlasnika koji imaju kupljene životinje, došli su i mnogi koji su udomili baš nekog azilanta.

image

Humanitarno fotografiranje u Čakovcu, foto:

Facebook CeZam

Osim toga, na fotografiranje su mogli ponijeti i sve potrepštine koje su potrebne da životinje lakše prežive zimu. Prikupljene su tako deke, hrana, zdjelice, igračke...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:15