STANOVNICA FARMICE

Video: Evo kako izgleda kad jedna svinja odluči vježbati, iako joj se to baš i ne da...

Nakon ove akcije je otišla nešto pojesti i odmoriti se, jer se jako umorila
 Farmica

Svinja Matilda živi na Farmici i moramo priznati da smo izrazito pristrani. Dragi su nam svi stanovnici njihova utočišta, ali Matilda je nam je najdraža. U životu je najviše zanima hrana, odmor nakon što se najede, malo valjanja u blatu da zaštiti kožu i češkanje po trbuhu. Premda druge svinje ne voli i, zapravo, preko ograde verbalno ratuje sa svojom ljutom neprijateljicom, svinjom Ružom, zapravo je najslađe stvorenje na svijetu.

Najslađi bucmasti mrgud, tako bismo je mogli opisati. Pritom jednako kao i ona cijenimo male stvari u životu, tako da je smijemo nazvati dražesnim mrgudom.

Matilda voli jesti, ali ne voli vježbati. Nije to za nju i, ako je netko pita, taj obješeni trbuh je kombinacija genetike i sile teže. Nema to nikakve veze s tim koliko jede, a čak i ako nekim čudom ima, Matildi nije žao. Onda hranu voli, a bome voli i svoj trbuh. No, eto, preko volje nekada odluči malo vježbati. Zapravo, pozira, drugima daje do znanja da je bavi fizičkim aktivnostima. Ovo vježbanje u kojem je ulovljena je, doduše, samo vježba za papke, ali nema veze, sigurno troši neke kalorije.

Jasno, naporan rad ju je umorio, pa je nakon vježbanja otišla nešto pojesti i odmoriti. Sigurno je da se bar neko vrijeme neće upuštati u ovakve akcije, jer od njih uvijek ogladni. Nije to jer je proždrljiva, nego zbog svježeg zraka na Farmici.

Sigurno je zbog toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:36