NEOBIČAN SPOJ

Video: Evo kako zvuči metalac koji pjeva o tome kako obožava svoju mačku

Iako ne očekujemo da ova vrsta glazbe progovara o nečemu toliko slatkom i neodoljivom, ne smijemo robovati predrasudama

Ilustracija

 Magui Rf/Alamy/Alamy/Profimedia

Iako ljubitelji metal glazbe obično njeguju dojam opakih momaka i cura, jasno je da to nije baš uvijek tako. Ili, možda su oni opaki, ali tome ni najmanje ne smeta obožavanje mačaka. Ako je Freddie Mercury mogao svojoj mački posvetiti pjesmu, mogu i neki od njih. Istina, ne očekujemo da ta vrsta glazbe progovara o nečemu toliko slatkom i neodoljivom kao što su ove životinje, ali ne smijemo robovati predrasudama.

Metalci vole mačke, a video koji je objavljen na Facebooku dokaz je tome. Istina, često u svojim pjesmama progovaraju o nepravdi, gnjevu i mržnji, no ima i pjesama koje govore o ljubavi. Ova je svakako jedna od tih.

- Poljubim svoju čupavu slatkicu

500 puta dnevno

Uzmem njenu malenu šapu

i stavim je na svoje lice - pjeva Anthony Vincent.

On uopće nije metalac, nego je glazbenik poznat po tome da je ‘obradio‘ brojne pjesme i otpjevao ih u različitim žanrovima. Učinio je to i ovoga puta pjevajući o ljubavi prema mački, a nakon što čovjek posluša ovu pjesmu, shvati da su mačke vjerojatno najmoćnije životinje na svijetu. Njihovi vlasnici ih toliko obožavaju da će za njih, kao što vidimo, napraviti baš sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:27