KOJA SREĆA!

VIDEO: Evo što se dogodi kad napunite sobu teniskim lopticama i ostavite pse unutra same

Snimka je pogledana više od 2.5 milijuna puta i gledatelje je potpuno oduševila
 YouTube

San većine pasa su teniske loptice. Što ih je više, to je bolje. Ne zanima ih koje su boje, u kakvom su stanju - ne zanimamo ih ni mi kad te šarene, okrugle stvarčice lete pored njih. No, čak i kad ih ne love, psi ih vole imati u blizini. Iz nekog nejasnog razloga, ti okrugli predmeti ih čine veoma sretnima.

Zato je jednome vlasniku palo na pamet napuniti dnevni boravak teniskim lopticama, postaviti kamere i snimiti svoje pse kako se ponašaju. Očekivao je, naravno, da neće spavati na kauču i čekati njega da se vrati, nego da će podivljati od sreće i provesti prekrasno popodne.

Sudeći po snimkama s kamere iz sobe, jednako kao i one jedne pričvršćene psu na leđa, tako je bilo. Malo su se igrali lopticama, malo jedno s drugim. No, očigledno je da su ih pod i kauč pun loptica učinili beskrajno sretnima, razigrali ih i probudili u njima šašavu crtu, koju svi psi ionako imaju, samo je na vlasnicima da ih potaknu da je ispolje.

Snimka je pogledana više od 2.5 milijuna puta, a popularnost duguje i činjenici da je pseća sreća pred našim očima - zarazna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:53