ONA JE AUTORITET

VIDEO: Fotozamka na Velebitu snimila odgojne metode jedne mame risovice

Majka je mališanu odlučila zabraniti izlazak iz kuće, a kada je to ipak pokušao, zaustavila ga je

Life Lynx
Facebook

Svi smo nekad u djetinjstvu napravili kakvu veću ili manju glupost, zbog koje smo neko vrijeme morali biti u kazni. I svi smo, barem jednom, pokušali iz kazne pobjeći, ali su nas naši roditelji ulovili, pa smo dobili produženje kazne. Ne znamo koja je točno priča ove mame risovice, snimljene na Dinaridima, ali podsjeća nas na neka naša iskustva.

Na snimci koja je nastala u prosincu prošle godine, a danas ju je objavila ekipa iz LIFE Lynx - hrvatskog terenskog bloga, vidimo majku koja ne dopušta da se njeno mladunče iskrade iz kuće. Kad kažemo kuće, mislimo doslovno, jer se taj dvojac očito uselio u neku napuštenu kuću i sad tamo živi.

- U slučaju da ste se nekad pitali kako risovica svom nestašnom mladuncu nekad zabrani izlazak - evo odgovora - napisali su uz objavu.

Ona je, sasvim očekivano, skupila mnoge lajkove. Tu stranicu na Facebooku prati gotovo deset tisuća ljudi, a za sve snimke risova domaća je javnost uvijek pokazala veliki interes. To je i razumljivo, posebno kad su snimke ovako slatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:17