NEOBIČAN PRISTUP

Video: Gorila šarmer pokazao kako se zavodi žene, procijenite njegov ‘ulet‘

Mnogi su uvjereni kako mu ovo nije prvi put da je izveo taj performans

Gorila

 TikTok screenshot

Snimka je to koja zaista izaziva smijeh: kad veliki gorila, opakog izgleda, izađe iz svoje nastambe u ZOO vrtu i jurne prema ljudima od kojeg ih dijeli samo staklo, djeluje kao da je izrazito ljut na njih i da će udariti u prepreku.

No, ispostavi se da je zalet taman toliko jak da se zaustavi ispred stakla. Baci pogled na žene koje su ispred njega, a onda im okrene leđa. Pokazuje im tako nekoliko sekundi svoju stražnjicu, dovoljno da je mogu detaljno promotriti, a potom se polagano vrati nazad u nastambu. No, nije tu priči kraj: prije nego uđe, okrene se prema publici, dobaci im pogled kako bi provjerio jesu li sve dobro vidjele, a onda im nestaje s očiju.

Komentari ispod snimke su urnebesni. Dok su neki rekli kako je ovo zapravo idealan način da se nekoga šarmira, drugi su uvjereni kako mu ovo nije prvi put da je izveo ovaj performans. Ima i onih koji su uvjereni da je ovo samo predstava koju izvodi za žene, odnosno, ženke koje nastoji zavesti. Ako je to točno, mora se priznati da mu je izvedba zaista - izvrsna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:31