KOJA SREĆA

VIDEO: Jelen koji se ponaša kao pas? I to je moguće! Evo kako uživa u jesenskim radostima

Snimku neobičnog ponašanja do sada je na Facebooku pogledalo 114 tisuća ljudi
 Facebook

Svi znamo da si vole lišće - skakati po njemu, valjati se, zavlačiti u hrpu i 'kopati' tunele.... No, jeste li znali da to vole i jeleni? Možda ne baš svi, iako mi zapravo ne znamo kako se te životinje ponašaju daleko od naših očiju, ali jedan jelen da. Njegova snimka oduševila je 114 tisuća ljudi, koliko ju je pogledalo na Facebooku.

Čarolija ove snimke? Čista radost. Jelen je, naime, posve oduševljen lišćem koje pada prema njemu. Očigledno je to neka stara igra između njega i čovjeka, jer kad mu on grabljama baca lišće, jelen skače, hvata ga i zaista se opušteno igra. Ne ponaša se kao jelen - više nalikuje na psa.

No, s druge strane, tko zna kako se jelenovi zabavljaju u jesensko doba u šumi. Možda imaju natjecanje u lovljenju lišća i kopanju tunela, tako da ovo nije nimalo neuobičajeno ponašanje.

Što god bilo na djelu, video je izazvao veliki broj oduševljenih komentara ljudi koje je usrećilo vidjeti životinju kako uživa u trenutku i u nečemu što je nama bezvrijedno i često nam smeta u dvorištu - prekrasnom, šarenom lišću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:57