URNEBESNO

VIDEO: Kako da životinje budu još zabavnije? Snimite ih i dodajte pjesmu koja savršeno odgovara

Rezultat je izvrstan, a snimka je zbog toga pogledana više od 78 milijuna puta
Ilustracija
 Katrin Zaitseva/Alamy/Alamy/Profimedia

Kako bi bilo da neobičnim životinjskim postupcima pridružimo zabavnu glazbu? Urnebesno, sasvim sigurno. Nekad nam se čini, dok snimamo vlastite ljubimce ili neke druge životinje koje vidimo, kako se zaista ponašaju kao da čuju glazbu (i tekst) neke nama dobro poznate pjesme.

Jedan takav video pojavio se na društvenim mrežama i mora se priznati da je rezultat zaista genijalan. Posebno nasmijava životinjica čiji je izraz lica zaista primjeren glazbi koja je svirala na uvodnoj špici Dosjea X, serije koju nikad nećemo zaboraviti. No, prilično je zabavna glazba koja svira dok jedan šašavi pas trči oko svoje zdjelice za sporo hranjenje i pokušava jesti dok se istovremeno vrti oko nje. Tu je i buldog koji uživa ispred kamina u kojem plamsa vatrica, a glazba je, sasvim prigodno, božićna pjesma.

Ne čudi da je video u kratkom roku pogledan 78 milijuna puta, a mnogi komentatori isticali su svoje favorite. Neki su dodali kako je sve još smješnije zbog odabira glazbe te da bi i sami to mogli pokušati sa snimkama svojih ljubimaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2021 16:37