BLATO, VODA, PAS

VIDEO: Kako izgleda jedan dan u životu slobodne svinje? Nevjerojatno zabavno!

Praščić Koda najviše vremena provodi sa svojim najboljim prijateljem Milesom
Koda i Miles
 Facebook

Oni koji nemaju dodira sa svinjama ne znaju koliko su one zabavna stvorenja. Tek na snimkama koje dolaze iz utočišta diljem svijeta vidimo kako su to zapravo ružičasti (i pametniji) psi: vesele su, zabavne, sklone vragolijama, vole se igrati, za maženje po trbuhu se prodaju, a njihov apetit ne bi nikoga posramio.

Tako dani protječu i malenom Kodi, praščiću koji živi u američkom Sisu utočištu. Taj nema nijedne brige na pameti - dane provodi sa svojim najboljim prijateljem, psom Milesom. Dijele njih dvojica mnogo životnih radosti, samo što Miles ne razumije posve prijateljevu opsesiju blatnim kupkama. Ne zna da na taj način Koda štiti svoju kožu od nametnika, ali i snažnih sunčevih zraka.

Unatoč razlikama, mnogo je toga što njih dvojicu spaja: vole jesti, kupati se u jezeru, družiti se s ljudima i odmarati. Vjerojatno uopće ne misle da su različite vrste životinja: možda Koda ima malo drugačije uši, ali to je vjerojatno jedina razlika koju njih dvojica vide. No, možda ne vide ni to, jer na kraju krajeva, zar je za prijateljstvo bitno kolike tko ima uši? Nimalo.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:38