KOJA ELEGANCIJA

Video: Lav smireno prošetao među automobilima na parkiralištu u Velikoj Britaniji

Nije poznato gdje je otišao, a kako iz safarija nije objavljeno da je bilo problema, vjerojatno se sam vratio u nastambu
 Screenshot TikTok

Lavovi su mačke, a svi znamo kakve su one. Beskrajno svoje i samovoljne, elegantne i sa stavom. Tako bi se moglo opisati jednog lava koji vrlo nonšalantno šeta parkiralištem kao da mu onu pripada.

No, nema razloga za paniku. Barem sudeći po ponašanju ove prekrasne divlje životinje. Ne zna se kako je on došao među automobile u safariju Knowsley u Velikoj Britaniji. Također se ne zna kuda ga je put odveo, no nagađamo da ga vrlo vjerojatno nitko nije samo tako pustio da se prošeće. Vjerojatno se iskrao iz nastambe, no pritom je bio veoma smiren. Prošetao je među automobilima, razgledao ih sa zanimanjem i nastavio svojim putem. Ponašao se kao da ima sve vrijeme ovoga svijeta. Nije pokazao nikakav znak agresije prema ljudima u automobilima, dapače, čini se da ih nije ni vidio.

Nije poznato gdje je otišao, a kako iz safarija nije objavljeno da je bilo kakvih problema, vjerojatno se lav sam vratio u svoju nastambu. Ako možemo nagađati, vjerojatno je nakon šetnje zaspao. Mačke, bilo velike ili male, imaju brojne sličnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:21