NEMA ŠALE

VIDEO: Mačić okupirao veliki krevet, a psu se to nije svidjelo. Evo što je napravio!

Isprobao je sve taktike, a kad nijedna nije upalila, napravio je jedino što čovjek može kad ima problema s mačjom vrstom
 YouTube

Mačke vrlo često ni najmanje ne mare što o nečemu misle psi s kojima dijele dom. Tako znaju, recimo, spavati u njihovim krevetićima. Posebno je to smiješno kad su mačke zaista malene, a zauzmu cijeli veliki krevet. Naravno da se psi ne usude uznemiriti stvorenje koje im je zauzelo mjesto za odmor, pa obično hodaju naokolo, cvile, pokušavaju vući krevetić kako bi to zlo biće s njega otišlo i slične stvari.

No, sukobiti se ne usuđuju. Tko normalan na ovome svijetu voljno ulazi u sukob s mačkom? Nitko. Psi su toga svjesni, pa ne uspostavljaju kontakt očima i drže se pasivno agresivnih taktika koje zapravo ne pale.

Ovaj je retriver pokušao sve. Hodao je oko krevetića, lajao, gurao ga glavom, vukao i presavijao. Ništa nije pomoglo. Onda je učinio ono što svako pametno stvorenje napravi: odustao je. Napola je legao na krevetić, pustio mački da ga gnjavi i jednostavno se pomirio sa životom.

Zadnji prizori, u kojima vidimo psa i mačku kako uživaju zajedno, zaista otapaju srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:18