URNEBESNO

VIDEO: Mačka koja ‘glumi‘ u Jurskom parku i sije stravu? Morate vidjeti Lizzy u akciji!

Njeno umjetničko ime je OwlKitty, a na YouTubeu je prati više od milijun ljudi
 YouTube

Urnebesan video objavljen je na YouTubeu i u svega nekoliko dana skupio gotovo dva milijuna pregleda. Ne čudi to, zapravo, kad znamo što je autor videa napravio. Ideja je, mora se priznati, veoma zabavna, a uz to je i dobro odrađena.

Uzeta je, naime, jedna scena iz Jurskog parka i u nju je umetnuta prekrasna, velika crna mačka. Ona je ta od koje ljudi strahuju, koja ih fiksira pogledom svojih divnih zelenih očiju. Naravno, kad je negativac mačka ne možemo se uopće ozbiljno uživjeti u opasnost trenutka kojeg pred našim očima proživljavaju ljudi.

Mačka koja je ubačena u scenu iz filma je Lizzy, no njeno umjetničko ime je OwlKitty. Ta dvogodišnjakinja živi u Oregonu i do sada je 'glumila' u cijelom nizu hitova. Njeni vlasnici kažu da nikad nije ulovila pticu, ali je zato prava zvijezda u klasicima poput Isijavanja, Harryja Pottera, Titanicu i mnogim drugima. Ne treba ni reći da je njenih nešto više od milijun pretplatnika svakim videom sve oduševljenije, a mnogi, osim sjajne glumice, hvale i one koji su je 'ubacili' u dobro nam poznate scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:02