OBOŽAVANJE

Video: Mačka koja je ovisnica o kukuruzu? Moguće je, provjerite kako to izgleda

Ona se s tolikom strašću baca na hranu da čovjek može posumnjati kako je tu negdje skriveno malo mačje metvice
 Reddit screenshot

Općepoznata je činjenica da su mačke mesojedi, no, mnogi veterinari vlasnike upozoravaju kako je njihovim ljubimcima u prehrani ipak potrebno nešto povrća. Kako mačku nagovoriti na to? One su poznate kao životinje koje rade samo ono što žele, pa ako im se neka hrana ne sviđa, nema baš pretjerane šanse da će pojesti, bez obzira na to kako ih vlasnik nastojao motivirati.

Srećom, ima mački koje vole povrće. Među njima je i jedna koja je oduševila korisnike Reddita. Ta je izgubila glavu za kukuruzom i ne može ga prestati jesti. Na svu sreću, riječ je o jednom od povrća koje su za mačke zdrave, tako da je sasvim u redu da se njime pogosti.

No, ono što upada u oči je njena strast za kukuruzom. Premda je pas nedaleko od nje, i daje do znanja da bi i on malo omastio brk, uz ovu proždrljivicu jednostavno ne može doći na red. Ona se s tolikom strašću baca na hranu da čovjek može posumnjati kako je tu negdje skriveno malo mačje metvice. Nemamo dokaza za to, naravno, pa moramo vjerovati da se radi samo o kukuruzu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:18