DOBAR ODGOJ

VIDEO: Majmun koji se ponaša kao da je čovjek? Pogledajte što točno radi!

Snimka je oduševila brojne obožavatelje ovog simpatičnog dua, kojih na Instagramu ima 4.5 milijuna
 Instagram

Mislite da samo ljudi vole nositi odjeću i znaju je odjenuti? U krivu ste! Postoji jedan majmun koji naprosto obožava nositi kratke hlače koje su jednake kao one koje nosi čovjek koji živi s njim. Ne smo da ih voli nositi, nego će pomoći otpetljati uzice, uvući će noge u nogavice i pričekati dok mu čovjek ne zaveže te hlačice kako ne bi skliznule.

Njih dvojica žive zajedno i provode dosta vremena zajedno. Ne čudi zbog toga njihova bliskost, ali i to što majmun rado oponaša svog čovjeka. Razumije da treba otpetljati uzice, pa pomaže u tom poslu, a potom izgleda prilično ljudski dok oblači hlače. Potom, jer ih sam ne zna zavezati, stavlja ruke na ramena svojeg čovjeka i čeka da ovaj sredi tu sitnicu, pa da nastave sa svojim poslom.

Koliko je njihov odnos čvrst pokazuju i snimke na kojima majmun pomaže svom čovjeku da se popne na stablu, a njihovi zagrljaji su ti koji oduševljavaju milijune njihovih pratioca. Na Instagramu ih imaju gotovo pet milijuna, koji su oduševljeni njihovim zajedničkim životom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:10