NEMA IH SVIJET

VIDEO: Morate pogledati kako se ovaj urnebesan dvojac odlučio pripremiti za Božić

 Esther the Wonder Pig

Kad kažemo da se spremamo za Božić, jasno je na što mislimo. U naš životni prostor tada, barem na kratko, dolaze jelka, ukrasi, prepoznatljive kapice Djeda Mraza, božićne pjesme...

Naravno da taj naš blagdanski duh "zahvati" i kolateralne žrtve, odnosno, naše ljubimce. Ne vole ni božićne kaputiće, ni sobove rogove, kapice... No trpe sve to jer nemaju izbora, a i zato što se raduju blagdanskoj trpezi, koja za njih uvijek znači poneki dodatni zalogaj.

U moru tih predblagdanskih slika i snimki ljubimaca, pronašli smo ovaj neobičan duo. Žive zajedno u Happily Ever Esther utočištu u Kanadi i prave su internetske zvijezde. O njoj su se pisale knjige i trenutno se snima film, a on se uselio i ne mrda.

Premda u prvi mah djeluje kao da svinja i puran i nisu neka ekipa, jesu: Esther i Cornelius (za prijatelje Corno) ubojita su kombinacija. Imaju još frenda Phila (psa) i Delores (mačku), no tih dvoje su se izvukli od božićnih priprema. Esther i Corno su pristali na kapice i morate priznati, super im stoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:23