TVRDOGLAVAC

VIDEO: Morate vidjeti psa koji ni pod koju cijenu ne želi otići iz parka. Ni keksi ne pale!

Vlasnik je pokušao baš sve što mu je palo na pamet, no njegov ljubimac nije bio zainteresiran
Ilustracija
 Yuval Helfman/Alamy/Alamy/Profimedia

Kako izgleda kad vi želite doma, a vaš pas ne? Sjedne, ukopa se, ne mrda? Sudeći po svemu, sretni ste, jer je moglo biti i gore. Posvjedočio je tome jedan vlasnik koji je nakon ugodne šetnje parkom odlučio sa svojim ljubimcem otići doma.

No, njegov voljeni četveronožac imao je na umu nešto posve drugačije. Bacio se na leđa, podigao sve četiri u zrak i prilično sretno zalegao. Nije se mrdao ni kad ga je vlasnik pokušao odvući uzicom, a, što je nevjerojatno, nije ni najmanje reagirao kad su se u rukama njegova čovjeka pojavili neki fini keksići.

Glumio je njegov vlasnik da odlazi iz parka, nadajući se da će njegovo čupavo čedo krenuti za njim, no to je bila prilično jalova nada. Zapravo, sve što je pokušao bilo je prilično promašeno. Na kraju je, jasno, odustao.

Ostavio je psa na podu i stao u red za kupovinu hrane u obližnjoj zalogajnici. Taj je postupak, a možemo to razumjeti, izazvao interes četveronošca, koji se ipak podigao na noge. Na koliko dugo, nije poznato, jer se sigurno razočarao kad je shvatio da gazda nije kupio ništa slasno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:06