NEVJEROJATNO

VIDEO: Na hodniku se pojavila rupa... Pogledajte kako su na nju reagirali psi, a kako mačka!

Jedino objašnjenje koje mnogi ljubitelji životinja imaju jest činjenica da se radi o mački. One sve bolje razumiju od nas ostalih
 Facebook

Mačke zaista nisu kao ostale životinje. Posebno nisu nimalo nalik psima, s kojima često dijele domove. Ono što pse užasava kod mačaka uglavnom ne izaziva baš nikakvu reakciju.

Tako je bilo i kada je vlasnik pasa i mačke stavio na hodnik 3D naljepnicu. Napravljena je tako da izgleda kao da je na podu hodnika rupa u koju se može upasti ako je se pažljivo ne zaobiđe. Tako je barem mi vidimo.

Sudeći po psećoj reakciji, i oni je vide jednako. Tri psa su došla do nje i izgledala zbunjeno. Ponjušili su je, zaobišli, preskočili, pa malo oklijevali prije nego su je opet prešli. Iako ne vide sve boje iz spektra, vidjeli su sasvim dovoljno da zaključe da ta novost nasred hodnika nije nimalo bezopasna.

Mačka? Ta je došla, ponjušila i legla ravno na rupu. Još se dobro i uvaljala, da svima da do znanja da je ona bila tamo. Nju nije ni najmanje uznemirilo što je nešto novo na hodniku, a ako je i vidjela da to izgleda kao rupa, shvatila je kako to nije stvarno. Ne znamo kako je to shvatila, ali jednostavno objašnjenje je: to je mačka. One sve razumiju bolje od svih nas ostalih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:47