ZAHVALNA KUJICA

VIDEO: Nakon samo nekoliko dana kod pravih ljudi, Eden se oporavila. Pogledajte kako izgleda!

Vlasnika joj čeka kaznena prijava, a ona po prvi puta u životu uživa sa svojim štencima
 Eden sa svojim štencima, foto: šapa u srcu

Kujica Eden, čiji je vlasnik postao popularan zahvaljujući činjenici da je njene netom okoćene štence bacio na livadu u kutiji na kojoj je bilo njegovo ime i prezime, odlično se oporavlja. Premda je prvoga dana kad je došla u udrugu Šapa u srcu bila prestrašena, podvijena repa i bojala se prići vlastitim štencima, situacija se poboljšala.

image
Eden sa svojim štencima, foto: šapa u srcu

- Ovo je tek četvrti dan da je kod mene, a razlika je ogromna. Što će tek biti za tjedan ili dva. Više se ne boji mojeg dodira niti drugih ljudi. To što je malo nepovjerljiva na ovoj snimci je zbog mobitela - još uvijek joj on izaziva nelagodu. No, to će proći. Sa štencima je super, sretna je što su opet zajedno i jako je dobra mama - kaže Anica Pribanić, voditeljica udruge Šapa u srcu.

Dok njenog dojučerašnjeg vlasnika čeka kaznena prijava, ona je sa svojom prijateljicom Arijom, koja također ima štence, krenula u bolje sutra. Maleni će ostati s njom sve dok ne budu dva mjeseca stari, a onda će tražiti novi dom. A dvije mame? Čim se oporave, Anica će dati sve od sebe da pronađe savršene ljude za njih.

Nakon užasa kojeg su prošle, to su zaslužile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:01