UPORNA

Video: Ova krava misli da je pas! Pogledajte kako se stisnula na krevetiću koji nije baš za nju

Riječ je o, očigledno, svojevrsnom kućnom ljubimcu, naviknutom na druženje s ljudima

Ilustracija

 Edward Foy// Swns/Profimedia

Poznavatelji krava kažu kako se te životinje često znaju ponašati kao veliki psi. Naravno, ako žive u sigurnom okruženju, gdje se mogu opustiti i biti ono što jesu. Tada postaju nevjerojatne: trče za loptom, maze se, traže pažnju kao što to rade psi. Svakoga dana pokazuju svoj pravi karakter. No, da će krava pokušati leći na pseći krevet, ipak je iznenađenje. Čak i vlasnicima te krave, koji je očigledno dobro poznaju.

- To nije tvoj krevet, ne možeš leći na njega - govori vlasnica krave životinji koja je očigledno čvrsto odlučila da želi odmoriti na psećem krevetu. Istina, riječ je o krevetu prilično velikog psa, ali se ipak čini kako on nije dovoljno velik da se na njemu odmori ova krupna životinja.

Ona, pak, odlučuje svima dokazati da su u krivu. Lijepo se popne na krevet, potom legne na njega i onda zadovoljno pogleda vlasnicu. Nakon toga joj ponudi svoj vrat, kako bi je mogla češkati.

- Pa ti uopće nisu krava, zar ne? - pita je kroz smijeh vlasnica, očito prilično zabavljena ovim postupkom svoje ljubimice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:19