MILIJUNI PREGLEDA

VIDEO: Ova neobična kujica obožava zvuk zvončića, pa je naučila sama - svirati!

No, voli imati publiku, pa njena skrbnica svaki put mora doći svidjeti što joj ljubimica izvodi

Koira svira

 TikTok

Živimo u vremenu u kojem papige sviraju klavir, svinje slikaju i mačke dobrovoljno plivaju. Dakle, neobična vremena. No, još uvijek ima mjesta za iznenađenja. Jedno od njih je svakako kujica Koira, koja obožava svirati i to ni više ni manje nego zvončiće.

Njena vlasnica otvorila je profil na TikToku na kojem objavljuje sve avanture koje donosi život sa psom, a tamo ima cijeli niz snimki na kojima Koira svira. To se, čini se, svira mnogima na toj društvenoj mreži, jer snimke imaju milijune pregleda. No, do svega je došlo sasvim slučajno: Koirina skrbnica Shona je kući donijela zvončiće, koje je stavila na prozorsku dasku.

Ona je primjetila da njena ljubimica netremice promatra instrument. Kad bi Shona svirala, obožavala je taj zvuk, što je pokazivala neprestanim mahanjem preom. Dapače, često je htjela da joj se svira, pa bi došla do svoje skrbnice i dala joj do znanja da želi još glazbe.

Potom je Shona instrumet spustila na pod, a kujica je shvatila da može i sama proizvoditi te zvukove. No, veoma često želi publiku, pa dođe do vlasnice i daje joj do znanja kako želi da dođe do zvončića i sluša njen nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:29