SLATKIŠ

VIDEO: Ovaj majmunčić obožava biti u kuhinji i svojim ljudima pomagati da pripreme ručak

Riječ je o pripremi mahuna, a on, osim što ih prelama, poneku malo i gricne, kako bi provjerio jesu li dovoljno dobre

Maleni pomagač

 Facebook

Svi mi koji ne volimo kuhati maštamo kako bi bilo sjajno imati pomoćnika u kuhinji koji iskreno uživa u pripremi hrane. Baš takav je ovaj simpatični majmunčić koji je oduševio internet.

Sjedi tako malac, koji je kućni ljubimac, na stolu i pomaže u pripremi ručka. Izrazi na licu su mu sjajni, a jednako je sjajno i ono što on radi. Pri tom je veoma važno reći kako životinja nije pod nekom prisilom - očigledno voli biti u blizini hrane, a dragi su mu i njegovi ljudski članovi obitelji, pa im pomaže kako najbolje zna.

Vidimo ga tako kako čisti mahune. Neobične su njegove grimase, koji zaista izgledaju veoma ljudske, a slatki su njegovi maleni prstići i dlanovi, među kojima mahune izgledaju velike. Malo ga ponese, pa poneku od njih i gricne. Vjerojatno zato što je on službeni obiteljski kušač hrane, pa mora vidjeti je li ono što se sprema u skladu s njihovim kućnim kriterijima.

Kasnije, kad se njegovi ljudi pridruže poslu oko pripreme hrane, on se baca samo na kušanje i uživa u finim mahunama. Sudeći po tome kako sjedi i jede, uživa u njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:33