ZOVE SE PUŽ

VIDEO: Ovaj simpatični jež na pisaćoj mašini ‘natipkao‘ poruku svim vozačima!

Neki su komentirali kako je jež presladak, a drugi su dodali kako je malo debeljuškast. To možda i jest točno
Jež na pisaćoj mašini
 
 Facebook

Na Facebook profilu Super Ljilje objavljen je simpatičan video. Glavni junak snimke je jedan simpatičan jež, koji se prošetao po pisaćoj mašini i sasvim slučajno napisao nekoliko riječi. Uz video administratori stranice, koja je ostala aktivna i nakon smrti naše najpoznatije domaće svinje Ljiljane, napisali su:

- Kaže, mora napisai važnu poruku svijetu: kada vozite u sumrak i noću, pogotovo lokalnim cestama, vozite pažljivo i polako! Pazite na nas! Vaš jež Puž - stoji ispod snimke.

Neki su komentirali kako je jež presladak, a drugi su dodali kako je malo debeljuškast. To možda i jest točno, no valja imati na umu da ježevi još uvijek nisu otišli na zimski spavanac, pa uživaju u svoj mogućnoj hrani, jer je ona ta koja će njihovim malim tijelima omogućiti da prežive zimu.

Dakle, još uvijek itekako ima smisla ostavljati im hranu i vodu vani, a vozači svakako trebaju pripaziti kako voze. Ježevi su malene sjenke na cestama i često ih se ne vidi, ali pri manjoj brzini slatke se bodljikavce može primijetiti i zaobići.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:23