URNEBESNO

Video: Ovaj surfer nije mogao ni zamisliti da će se sudariti s - dupinom!

Jahanje morskim valovima nije lišeno iznenađenja, ali neka su zaista posebna

Ilustracija

 Matt Hutton/exclusivepix/Exclusivepix/Profimedia

Kad se tog dana spremao za surfanje, jedan surfer nije očekivao da će susreti dupina. Da je o tome razmišljao, sigurno bi zamislio neki lijepi susret, a ne da će se sudariti s velikim sisavcem i pasti s daske.

Riječ je o paddle surfu, odnosno, vožnji na dasci uz pomoć vesla. Muškarac je uživao u toj zabavi, a onda su se pred njim pojavili dupini. Prekrasan prizor, rekli bi mnogi, a čovjek bi se sasvim sigurno složio s tim, da je kojim slučajem to mogao promatrati s obale.

Puno manje zabavno je promatrati dupine kako love ribe i biti im na putu. No, ovaj dupin nije, što bi se moglo očekivati, pod vodom zakačio njegovu dasku. On je iskočio iz mora, udario čovjeka, oborio ga s daske i nastavio svojim putem. Kad taj prizor pogledate nekoliko puta, čovjek bi se mogao zakleti kako je dupin to napravio namjerno i da izgleda kao da se smijucka.

Jasno, dupini uvijek tako izgledaju. No, mnogi komentatori ovog videa, koji je na Facebooku pogledan više od 400 tisuća puta, uvjereni su da ovom dupinu ljudi idu na živce i da je zato, namjerno, srušio ovog čovjeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:19