ŠOK I NEVJERICA

VIDEO: Ovo je pas koji ne zna za strah! Pogledajte kako mačke reagiraju kad ga vide

Nije to prizor koji inače viđamo, s obzirom na to da su mace inače dominantne i plaše sve oko sebe
 Facebook

Obično su psi ti koji se boje mačaka: puštaju im da spavaju u njihovim krevetićima, izbjegavaju kontakt očima i miču im se s puta. No, nisu svi takvi. Postoji jedan pas koji je, očito, strah i trepet svima u svojoj kući. Što je najbolje, nije velik, pa je jasno kako se ne radi o tome da im je fizički dominantan. Jednostavno: radi se o karakteru.

Leži on tik uz poluotvorena vrata kupaonice i ne mrda. Najprije unutra poželi ući jedna mačka, no stane na vratima i pogleda unutra, Kad ga vidi kako leži, povlači se nazad. U tom trenutku bi čovjek mogao pomisliti da je riječ o nekom starom sukobu između njih dvoje, zbog čega mu se ona miče s puta. Nije da ga se boji, nego jednostavno iz nekog razloga razumije da je bolje da ne radi to što je naumila.

No, kad istu stvar učini druga mačka, postaje jasno kako se tu ne radi o nekim starim sukobima, nego je pas očito glavni u kući. Druga se maca jednako povlači, odustavši od ideje da uđe u prostoriju.

I premda je sve to samo po sebi dovoljno smiješno, još je bolji opis snimke: kad želite ranije pobjeći s posla, a šef stoji na vratima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2022 21:58