NEOPISIVA SLATKOĆA

VIDEO: Ovo su Ollie i Isa, dvije malene svinje koje znaju kako se uživa u životu

Snimka je izazvala pravu buru oduševljenja na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali gdje će njih dvije kada odrastu
Ilustracija
 Alison Stone// Swns/Profimedia

Video koji nam je svima potreban za kraj dana je onaj čije su zvijezde Isa i Ollie. Zvijezde su, premda zapravo ne rade ništa. Oči su im zatvorene, očito je da su u polusnu i uživaju dok ih se mazi. Pritom ne rade baš ništa posebno, osim što uživaju pred kamerom, no njihove slatke ružičaste njuškice izazvale su pravo oduševljenje.

Dok su neki izražavali žaljenje što i mama ovih dviju njuškica nije spašena, nego je ostala zatočena u mesnoj industriji, drugi su se radije koncentrirali na to da su ove dvije malene sad sigurne i da im je dobro. Oduševile su ih njihove njuškice, kao i spokojstvo kojim odišu.

Bilo je i onih koje je zanimalo više detalja o samim svinjama, poput toga što će biti s njima kada odrastu. Nema nikakve brige - kad postanu previše velike za Hannah, svoju privremenu udomiteljicu, i njen stan, preselit će se u utočište za spašene farmske životinje. Premda svinje vole samo one s kojima su odrasli, a druge svinje preziru, tko zna, možda će u utočištu ipak pronaći prijatelje.

Ako ne, nema veze, uvijek imaju jedna drugu.

Video pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:58