NEOČEKIVANO

VIDEO: Pas je pustio vjetar u snu. Kako je reagirala mačka uz njega? Urnebesno!

Snimku je pogledalo 19 milijuna ljudi, koji u komentarima kažu kako im se čini da se ovakvo što ne događa prvi put

Ilustracija

 Siegfried Kuttig/Imagebroker/Profimedia

Potpuni nehaj kojim se psi odnose prema puštanju vjetrova je divan. Vlasnicima je to urnebesno smiješno do onog trenutka kad počne smrdjeti, a onda bježe što dalje mogu. Pritom je ljubimac posve nesvjestan što se točno događa, pa će zbunjeno gledati prema vlasniku i pitati se što se točno događa te mora li i on brzo napustiti prostoriju, ne dišući.

Kako drugi ljubimci reagiraju na to? Nagađamo da ovisi o karakteru, a u videu kojeg smo pronašli mačka je ta koja leži uz psa. On spava i samo pusti goluba. Onako dugačko, glasno, pritom mirno nastavivši spavati. Mačka ispočetka ne reagira, valjda dok smrad ne dođe do njenog nosa, a onda se naljuti. Krene ga udarati šapom, kao da ga kori zbog toga što je napravio.

On, jadan, probuđen iz sna tim podmuklim napadom, ne uspijeva reagirati. Ne zna što se dogodilo - pa on je sasvim mirno spavao, možda je i nešto lijepo sanjao, a onda je ta luda mačka iza njegovih leđa odjednom podivljala.

Video je pogledalo 19 milijuna ljudi, a komentari su urnebesno smiješni.

- Pas se ne čini toliko šokiranim. Očigledno je da ovo nije prvi put da se nešto ovako događa - napisao je jedan korisnik, a drugi su dodali kako nikad nisu vidjeli zagađeniji izraz lica nego što ga mačka ima te kako im se čini da ga je pogledala vrlo razočarano zbog prijestupa kojeg je napravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:58