NE MOŽE SLAĐE

Video: Pogledajte četiri neodoljiva tigrića, koje na svijetu zanimaju samo igra i hrana

Na svijet su došli u Guadalajara ZOO vrtu, u kojem su njihovi roditelji među izloženim životinjama
 Ulises Ruiz/Afp/Profimedia

Mladunčad svih vrsta na ovome svijetu zaista je preslatka, tako da maleni bengalski tigrovi uopće nisu iznimka. Dapače, ljubitelji mačaka rekli bi kako su slađi od nekih drugih vrsta, ali mi nećemo ići tim specističkim smjerom. Činjenica je da su sve bebe neodoljive, pa tako i ove.

Četiri su tigrića i veoma su nestašna. Kao i sva mladunčad te dobi, zaigrani su, veseli, znatiželjni i sasvim izluđuju svoju majku. Mora joj se priznati da, unatoč tome, sasvim dobro vodi računa o četiri mladunca istovremeno.

Lorena Alejandra, veterinarka koja radi u meksičkom Guadalajara ZOO vrtu. gdje su mladunci došli na svijet, potvrdila je kako su rođeni u srpnju, no tek nedavno su ih posjetitelji imali priliku vidjeti. Njihovi roditelji Albert i Chitara nalaze se uz njih u istom tom ZOO vrtu, gdje su među izloženim životinjama.

- Da, zaista su veoma zaigrani. Oni su ipak posve male bebe i cijelo su vrijeme zainteresirani za igru. Osim toga, trenutno su u toj životnoj fazi kada istražuju svijet i upoznaju mirise, arome i zvukove - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:11