SMIJEH

VIDEO: Pogledajte kako izgleda kad se kokoši naljute na djecu i odluče im pokazati tko je glavni

Neka djeca se i u odrasloj dobi boje ovih životinja baš zbog ovakvih situacija
Ilustracija
 Yvette Cardozo/Alamy/Alamy/Profimedia

Premda većina djece obožava kokoši i s vremenom otkrije da se one vole stisnuti u nečije krilo i maziti, ima i onih mališana koji su preživjeli napad bijesne kokoši. Mnogi se tog straha nisu riješili ni u odraslim danima, pa često znaju ispričati priču o tome kako ih je neki opasan pijetao naganjao po kakvom dvorištu, dok su njihovi roditelji sve to gledali i dobro se nasmijali.

No, činjenica je da kokoši, ako se naljute, znaju uzvratiti i zaista potjerati neko dijete od sebe, a znaju i kljucnuti. Na svu sreću, njihovi kljunovi nisu oštri i ne mogu ozbiljno povrijediti nikoga, ali oči su u strahu velike, a ako ste maleni, a za vama juri kokoš, to može stvarno stvoriti ozbiljne fobije.

No, uglavnom to budu posve bezazleni ‘napadi‘ koji su urnebesno smiješni.. Pronašli smo video koji je od trenutka svoje objave do danas najpopularniji video kad je riječ o djeci svih uzrasta koji bježe od opasnih kokoši. Snimke su urnebesne, ali možda se ne bismo trebali samo nasmijati. Na kraju krajeva, kokoš je daljnji rođak Tyrannosaurus rexa, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:13