VRUĆI PRIZORI

VIDEO: Polugoli vatrogasci snimili fotografije za kalendar kojim pomažu ugroženim životinjama

Na ovaj korak su se odlučili jer suim Amerikanci pomogli u spašavanju životinja tijekom prošlogodišnje sezone šumskih požara

Ilustracija

 Cover Images/Zuma Press/Profimedia

Australijski vatrogasci udružili su se s humanitarnom organizacijom Greater Goods i fotografirali se za kalendar kako bi prikupili sredstva za ugrožene životinje i ljude u Sjedinjenim Američkim Državama.

Iduće godine bit će objavljeno šest različitih izdanja kalendara koji prikazuju vatrogasce bez majica, koji u rukama drže mačke. Na ljeto će biti objavljene fotografije na kojima vatrogasci nose kupaće kostime.

Sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe. Prije se ovo odnosilo isključivo na organizacije u Australiji, ali se nadaju da će se zbog popularnosti kalendara širom svijeta akcija proširiti i na brojne druge zemlje pored SAD-a, piše klix.ba.

Vatrogasci su se na ovaj korak odlučili jer su Amerikanci pomogli u spašavanju životinja tijekom prošlogodišnje sezone šumskih požara u Australiji. Program Greater Goodsa bavi se izgradnjom skloništa za životinje, ali i beskućnike. Također pokušava zaštititi osobe koje su žrtve obiteljskog nasilja.

"Već nekoliko godina podržavamo ovaj način rada putem društvenih mreža. Drago nam je da će ovo biti početak dugotrajnog partnerstva", rekao je Lesley Cave, direktor Greater Goodsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:11